Aura-Soma? Kleur je wereld!

Een praktische therapie

Vicky Wall's The Miracle of Colour Healing Een praktische therapie die via de inspirerende kleuren van uw eigen keuze een harmonieus welzijn tot stand brengt.

Aura-Soma is een holistische therapie

Aura-Soma is een holistische therapie en gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze brengt deze energieën weer in evenwicht en daardoor uw lichaam in balans.

Door de eeuwen heen

Door de eeuwen heen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele "wel-zijn" onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld een blauw licht gebruikt bij baby's die een onvoldoende leverfunctie hebben, en in gevangenissen roze om tot rust te komen.

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. De meer dan 100 kleurencombinaties in de flessen bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze. Daarom is Aura-Soma een unieke kans om uw eigen kleurrijke heelmeester te worden.

Alle producten A-Z. Copyright © 2005, 2020 Mensys (wij zijn geen onderdeel van Aura-Soma Engeland).